F.A.Q.


In zece ani de cand fotografiem copii fericiti, am raspuns la multe intrebari, majoritatea dintre ele regasindu-se mai jos.Bineinteles ca pot aparea si altele, motiv pentru care suntem aici sa va raspundem.

Cate fotografii vom primi?

Numarul fotografiilor primite difera in functie de tipul pachetului ales.La sectiunea preturi, gasiti toate informatiile necesare.

De ce nu primim toate fotografiile sau raw-urile?

Experienta , viziunea artistica si talentul nostru se transpun in imagini demne de pus in rama, postate online sau intr-un album foto.De aceea nu veti primi toate imaginile, decat pe acelea pe care le consideram ca indeplinesc criteriile de mai sus. Acum haideti sa facem un exercitiu de imaginatie:inchipuiti-va efectul WOW la vizionarea primei imagini;acum incercati sa vedeti cum ar fi la vizionarea celei de-a doua, a treia, aproape identice.Cu siguranta, nu o sa mai fiti la fel de impresionati.Din aceleasi motive, imaginile raw raman la fotograf.

In cat timp primi fotografiile?Off, ce mult dureaza!

Termenul de livrare este de 4 saptamani.Trebuie sa respectam un flux, stiti cum e:back-up, vizionare, selectare, editare, etc.Intre timp apar alte sesiuni, exista si o activitate care nu se vede (marketing, administrare business, raspunsuri la mailuri, mesaje, cumparare de recuzita,training-uri online si multe altele).In plus, prestam o munca de creatie si ca sa dam tot ce e mai bun, este nevoie de pastrarea unui echilibru intre viata personala si job, oricat de mult ne place ceea ce facem.

De ce nu costa la fel toate sesiunile foto?

Pentru ca fiecare sesiune implica resurse diferite.Spre exemplu sesiunile foto newborn necesita un efort mai mare, iar durata acesteia este de 2-3ore, urmand apoi circa 6 ore de procesare foto.In comparatie cu exemplu de mai sus, o sesiune foto pentru copii mai mari se poate realiza in circa o ora, postprocesarea necesitand inca 1-2 ore.In plus, la cel din urma exemplu, efortul depus este mai mic.

Cu cat timp inainte pot sa programez sedinta foto?

Cu minim o luna inainte pentru sesiunile foto pentru copii si maternitate.Pentru fotografia de maternitate, sedintele se realizeaza in saptamanile 28-34, stabilind la acel moment si data aproximativa a sedintei foto newborn in functie de data probabila a nasterii.Bineinteles, aceasta programare se poate modifica.

Cum sa ma pregatesc pentru sedinta foto?

Inainte de sesiune veti primi un email cu toate informatiile necesare: adresa studioului cu fotografii explicite de orientare, recomandari pentru tinuta voastra, cu cat timp inainte sa veniti.Pentru sedintele foto de maternitate si nou-nascut recuzita folosita este a studioului.Aceste raspunsuri o sa va ajute sa aveti o experienta placuta de la inceput pana la final.

Fotografiile sunt ale mele, pot sa fac ce vreau cu ele?

Nu chiar.Conform legilor dreptului de autor, fotografiile sunt si ale fotografului si ale voastre.Nu poate decide unul fara celalat ce sa faca cu ele.Asa cum nici noi nu putem sa le folosim in reclame la produse pentru bebelusi fara acordul vostru nici voi nu le puteti folosi in scop comerciale fara acordul nostru.


Sedinte Foto

Contacteaza-ne

Daca doresti mai multe informatii despre programarea unei sedinte foto, sau despre programul nostru de mentoring pentru fotografi, te rog sa completezi formularul de mai jos. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Formular de Contact

Sedinte Foto